top of page

HydraFacial

HydraFacial = The best skin of your life

 

3 stappen. 30 minuten. De beste huid van je leven. HydraFacial levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-fusing insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur.

 

Stap 1: Reiniging + Peeling

Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en milde exfoliëring.

 

Stap 2: Extractie + Hydratatie

Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

 

Stap 3: Insluizen + Bescherming

​Verzadig de huid met antioxidanten en peptides om je gloed te maximaliseren.

DDB5A2F9-D810-49A1-8D1F-02CBAB06D1EA.jpe
027D6A3B-51D3-438F-9FE1-58C313119695.jpe

De Behandelmogelijkheden

Signature HydraFacial

Je huid wordt diep gereinigd, er worden extracties op uitgevoerd en ze wordt gehydrateerd door de superserums gevuld met antioxidanten,peptiden en hyaluronzuur.

 

Deluxe HydraFacial

Je huid krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signature behandeling, terwijl je specifieke huidproblemen kan laten aanpakken via boosters of ledlicht.

 

Platinum HydraFacial

D​é ultieme HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie wordt voorzien. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED light Therapy.

bottom of page