top of page

Henna Brows

Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht, geverfd en netjes afgewerkt met wenkbrauwmake-up. Voordeel van Henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden, zodat we prachtige, volle wenkbrauwen kunnen creëren. ​ De henna die wij gebruiken voor het verven van wenkbrauwen is van de puurste vorm, dit wilt zeggen: geen ammoniak, geen lood en geen schadelijke chemicaliën. De Henna is tevens Cruelty Free en vrij van parabenen. ​​ De Henna is 6-8 weken zichtbaar op de haren en ongeveer 5-10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype). ​ Werkwijze Voordat de behandeling begint worden jouw wensen besproken en legt de styliste uit welke mogelijkheden er zijn. Daarna gaat zij over tot het voortekenen van de wenkbrauwen, uiteraard rekening houdende met jouw wensen en de vorm van jouw gezicht. Pas nadat je tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen zal zij starten met het aanbrengen van de Henna. Vervolgens worden jouw wenkbrauwen perfect geshaped en afgewerkt met make-up zodat je met perfecte wenkbrauwen de deur uitstapt! ​ ​ Verzorging De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Jouw styliste zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met je bespreken en je alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw prachtige nieuwe wimpers. Na de behandeling dien je de eerste 12 uur oliehoudende producten te vermijden. Hierna kun je alles doen zoals je gewend bent. Hou er rekening mee dat veelvuldig gebruik van oliehoudende producten een invloed kunnen hebben op de houdbaarheid van de kleur.

85C952B7-B4B8-49B4-B59B-CD514F03DFEB.jpeg
A8A5C812-5D4B-4CEC-962C-F5FC773F85E5.jpeg

Brow Lamination

Het resultaat van deze indrukwekkende behandeling zijn vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen en dat tot wel twee maanden lang!  Na de behandeling is het nog steeds mogelijk om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen, het resultaat blijft dus te personaliseren naargelang de gewenste look voor die dag. ​ Verzorging De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Jouw styliste zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met je bespreken en je alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw prachtige nieuwe wimpers. Na de behandeling dien je de eerste 24 uur water en alle aanraking te vermijden, zo kan de intensieve Keratine Filler goed intrekken. Hierna geldt het volgende advies: Dagelijks reinigen met de Perfect Eyelash Lash Foam. Dit voorkomt een ophoping van vuilrestjes, met mogelijk nare ontstekingen als gevolg.

Ombre ​Powderbrows

Ombre Powderbrows is een nieuwe techniek waarbij we door middel van het poedereffect de wenkbrauwen een mooie vorm kunnen geven en voller kunnen laten lijken. Het is een semi-permanente behandeling, wat betekend dat na ongeveer 1,5 tot 2 jaar het resultaat vervaagd zal zijn. Het is aan te raden dan een touch-up behandeling in te plannen. Dit laat toe dat de vorm en kleur jaarlijks aangepast kunnen worden, mee gaand met de laatste wenkbrauw trends. ​ Voordelen Ombre Powderbrows  Vorm en kleur volledig naar wens aan te passen Tijdsbesparend Volle en poederachtige look door de Powderbrows techniek Semi-permanent, wat je de mogelijkheid biedt om jaarlijks de vorm en/of kleur aan te passen ​ Werkwijze ​ Voordat de behandeling begint worden jouw wensen uitgebreid besproken en zal de styliste de hele procedure van de behandeling uitleggen. Ook zal het toestemmingsformulier met je doorgenomen worden. Daarna gaat zij over tot het voortekenen van de wenkbrauwen, uiteraard rekening houdende met jouw wensen en de vorm van jouw gezicht. Pas nadat je tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen zal zij starten met de Powderbrows behandeling. Tijdens de behandeling staan hygiëne en veiligheid op de eerste plaats, daarom volgend wij volledig de GGD richtlijnen. De behandeling duurt 2 tot 2,5 uur en is vrijwel pijnloos. Binnen 6 weken dien je terug te komen voor de na behandeling (inbegrepen in de prijs).

32B3B77E-6304-4DF9-9292-D5BCC49AB80B.jpeg
bottom of page